Jorge Revilla Spain

 Dit internationale merk is in 1996 door Jorge en Gloria Revilla opgericht en onderscheid zich door de speelse lijnen en soms wat uitdagende vormen. Jorge Revilla's relatie met design en creativiteit begon in 1990 met zijn passie voor reizen en zijn interesse in andere culturen die hem ertoe brachten om veel landen te leren kennen. Zo ontstaat in hem een passie voor natuursteen, de gaven van de natuur, vol kleur en leven. Jorge Revilla heeft een reputatie opgebouwd vanwege zijn vermogen om unieke en opvallende sieraden te creëren die de interesse wekken van mensen die op zoek zijn naar een gedurfde en verfijnde stijl. Zijn ontwerpen staan bekend om hun artistieke flair en het vermogen om een statement te maken in de wereld van mode. De sieraden van Jorge Revilla zijn een bron van inspiratie voor diegenen die streven naar expressieve en onderscheidende sieraden die passen bij hun persoonlijke stijl en persoonlijkheid.
Alle sieraden worden vervaardigt van 925 sterling zilver vermeil 18 karaat geel- of rosé goud verguld en eventueel gecombineerd met zwart of wit ruthenium. Daar niet iedereen van goud of rosé houd is het overgrote deel van de collectie is ook geheel in zilver verkrijgbaar.

Uiteraard is er heel erg goed rekening gehouden met de draagbaarheid van de sieraden. De kwaliteit van deze handgemaakte sieraden staat op een zeer hoog niveau evenals de service voor wanneer er onverhoopt toch eens iets misgaat. 

Immers de klant staat bij ons altijd op nummer 1.


 

Klik hier voor meer informatie


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram