Beste bezoeker, 
Ik ben Ferry Hoogerheijde en sinds april 2023 trotse eigenaar van Jewels Unlimited. Als vertegenwoordiger voor diverse groothandels in de juweliersbranche inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en bekend bij vele juweliers in Nederland.


Als Jewels Unlimited heb ik mij tot doel gesteld om Nederland te verrijken met hier tot nu toe onbekende sieradenmerken omdat ik heb gemerkt dat veel vrouwen maar ook meer en meer mannen zich willen onderscheiden maar dit niet altijd genoeg vinden bij de bestaande merken.


Het afgelopen jaar heb ik zeer nauw samengewerkt met fabrikanten uit Italië en Spanje wat geleid heeft tot het naar Nederland brengen van twee in het buitenland zeer populaire merken. Te weten Borsari Gioielli en Jorge Revilla. Borsari Gioielli dat bekend staat als stijlvol merk voor heren met armbanden en colliers vervaardigt van staal en /of zilver met 18 karaat goud. Of 18 karaat goud met stalen band. Het unieke van deze armbanden is dat velen vernuftig verstelbaar zijn en dus passen om bijna iedere pols. Wanneer dit niet het geval mocht zijn dan is er op zeer korte termijn een passende armband vervaardigt. 


Het exclusieve Spaanse merk Jorge Revilla die zich toelegt op het nog meer verfraaien van de vrouw. Exclusieve ontwerpen van handgemaakt zilver veelal  verguld met 3 micron 18 karaat goud en bezet met diverse edelstenen. Een prachtig mooi merk om mee te schitteren en met een eigen stijl te onderscheiden van de massa. Welke vrouw wil dit nu niet? De inspiratie voor deze sieradenlijn wordt veelal gevonden uit de natuur in al haar schoonheid.
Mijn doel is om een goede spreiding te krijgen van de merken zodat deze goed verkrijgbaar zijn voor iedere consument in Nederland. Dit houdt dan ook in dat deze merken niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zullen zijn en zodoende een bepaalde exclusiviteit zullen behouden. Beide merken bestaan al reeds sinds de jaren 90 en hebben in het buitenland al ruimschoots hun waarde betekent. Inmiddels zijn er in Nederland meerdere juweliers succesvol actief met een of beiden merken, waar ik heel erg blij en gepast trots op ben.


Ik ben ervan overtuigd dat de Jewels Unlimited, met zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan zijn klanten en leveranciers, een waardevolle bijdrage kan leveren aan elke samenwerking en dus van toegevoegde waarde kan zijn binnen de juweliersbranche.


Mocht u verdere vragen hebben of nader kennis willen maken, dan sta ik graag tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet,
Ferry Hoogerheijde
 

 

  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram